Over Denise

creëeren is mijn passie

Denise Noya over mij

Ont-moeten

Mijn naam is Denise Sorgedrager-Noya. Ik ben getrouwd en moeder van een geweldige zoon.
Ik houd van creëren. Als kind begon ik met tekenen, toen ik ouder werd ben ik ook mijn eigen kleding gaan maken. Het logische gevolg was een baan in de grafische sector, eerst als dtp-er/vormgever, later ook als webbouwer.

Yoga docente

In 2009 ben ik naast mijn werk gestart met een drie-jarige opleiding tot Hatha-yoga docente in Den Haag. Ik zat na de geboorte van onze zoon niet lekker in mijn vel, had chronische rugpijn en zocht een manier om daarmee om te leren gaan.
Al een aantal jaren volgde ik yoga lessen bij Diana van der Gaast, en dat deed me zo goed, daar wilde ik me verder in verdiepen.

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens die opleiding. De eerste les zal ik nooit vergeten; het ging over ont-moeten. Wat betekent dit voor jou? Voor mij betekent het het ontmoeten van andere mensen, ècht luisteren naar anderen, verbinding maken, maar ook Ont-moeten.
Ik realiseerde me dat ik ontzettend veel moest van mezelf, waardoor ik (onbewust) heel vaak een enorme druk voelde, wat allerlei gezondheidsklachten tot gevolg had.
Stapje voor stapje heb ik geleerd ‘moeten’ los te laten. Ik leerde weer luisteren naar mezelf. Waar word ik gelukkig van? Waar ligt mijn passie? Waar voel ik voldoening en vrijheid?

Creëren

Waar ik altijd weer bij terugkom is creëren, het maken. Hoe blij ik ook ben met de lessen uit de yoga-opleiding, ik ben geen leraar. Laat mij uitzoeken hoe iets werkt en laat mij iets maken, dan ben ik in mijn element.

Ik assisteer je dus graag met de nodige (technische) kennis en enthousiasme, om jou meer tijd te geven en zodat jij je kunt focussen op jouw passie. Laat mij je digitale gong zijn en je zult online meer zen zijn.

e-boek Denise Noya online academie

In dit e-boek laat ik je zien hoe je een online academie/leeromgeving bouwt.

Via het formulier kun je dit GRATIS e-boek aanvragen over het maken van jouw online academie.

Lees hier het privacybeleid.

© Denise Noya | Privacybeleid

Chat openen
Stuur me een berichtje
Hi, kan ik je ergens mee helpen?