Reviews

Denise Noya over mij

“Onze samenwerking heb ik als heel fijn ervaren. Communicatie was open, alles was mogelijk, alles wat ik in de academie wou kon ik aangeven en Denise zorgde dat dat erin werd gezet.
Ik ben echt super blij met haar, ze heeft zoveel technische dingen gedaan, die mijzelf echt niet gelukt waren. De academie is echt geworden zoals ik wou en ben er hartstikke blij mee.
Ze heeft ook mooie instructiefilmpjes opgenomen, waarin ze precies uitlegt hoe ze dingen doet, zodat ik in het vervolg alles zelf kan doen.
Ja, ik ben heel blij met Denise, zonder haar had ik nooit zover kunnen komen. Ik zou haar zeker aanraden, mocht je ook een mooie online academie willen”.

Nayana van Gurp
Love this Moment

werken met webassistente Denise Noya

Denise is een topper! Zij heeft mij heel veel stress ontnomen door de techniek voor haar rekening te nemen, en ook de lay-out van mijn online programma. Ze vindt altijd een oplossing voor een probleem, en ze heeft ook goede ideeën en denkt mee over je programma.
Groot voordeel is ook dat ze een yogadocenten opleiding heeft gevolgd en een tijdje yogales heeft gegeven. Ze verzorgt al jaren de lay-out van mijn nieuwsbrieven en heeft zowel mijn vorige als mijn nieuwe website gebouwd. Ik ben heeeeeel tevreden! We hebben een hele fijne samenwerking! 

Diana van der Gaast
Yogapraktijk Yogaflow

Voor de vormgeving van mijn online training was ik op zoek naar een vormgever. Ik maakte tijdens een prettig kennismakingsgesprek kennis met Denise. Ze voelde goed aan naar welke vormgeving ik zocht, dacht goed mee en ze stuurde mij binnen 2 dagen een eerste schets die mijn wensen vertaalde in beeld.
We besloten tot een samenwerking en in korte tijd had ik de opdrachten van mijn online training mooi vormgegeven. Ondertussen was er ruimte voor overleg. De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren en ben super blij met het mooie en professionele resultaat!

Sabine Jansen
Lifefullness Coaching

review online academie door Denise Noya
review online academie door Denise Noya

Denise werkt heel nauwkeurig en professioneel. Met haar kennis en kunde heeft ze voor mij mijn bestaande academie omgebouwd naar een mooiere en gebruiksvriendelijkere academie, helemaal in mijn huisstijl. Precies zoals ik het wenste! Ben superblij met het resultaat en ze heeft duidelijke instructievideo’s gemaakt zodat ik er makkelijk pagina’s en zelfs cursussen aan kan toevoegen. De samenwerking en communicatie heb ik als heel prettig ervaren. Ik raad Denise aan iedereen aan die een online academie wil en het zelf gemakkelijk wil onderhouden. Nogmaals heel erg bedankt Denise!

Karishma Sanchit
Stralen van Licht

© Denise Noya | Privacybeleid

Chat openen
Stuur me een berichtje
Hi, kan ik je ergens mee helpen?